Stor bil vs liten hund.....

Var till klubben igår med Sven. Hade fått låna kompisens stora Cheva som jag hade stoppat in min bamsehund ala 2kg i.. Han försvann nästan i den:-) För å inte nämna hur fånig jag kände mig....Nu sitter jag på jobbet och är vansinnigt trött och irriterad på vissa hundmänniskor..men men bara att bita ihop och inte lyssna på allt struntprat....rena häxjakten...jo pyttsan...då vet man inte vad det är isåfall...Nej nu ska jag ta en kopp kaffe och sätta mig vid tvn en stund.

Bye bye

Vilket monster

Vilket miniatyrmonster han är min käre Sven. Gör man nåt som inte passar så sitter han som en gädda i fingret på en. Och så vansinnigt störig idag var han igång och skulle hälsa på katten under kökssoffan och det gick ju mindre bra. Dom som har katt vet hur dom låter när dom är lite lätt irriterade och sätter man ihop det med ekot under soffan så kan ni kanske tänka er hur det lät...Brydde sig hunden...eh nej..
Men han är kul och kolla på så han får stanna ävan fast han är en himla näbbgädda:-)

Ny medlem i familjen

Nu har det kommit en ny medlem i familjen. Han är en 6 månader gammal blandras kille som väger 2.2kg...Ha han är mindre än katten och tokstörig. Hans mamma är en korsning mellan chihuahua och dvärgpinscher och pappan är en prazsky krysarik vilket är en tjeckisk minihundsras. Men han ser ut som en ljusbrun dvärgpinscher. Det kommer att komma bilder på honom men det är inte så lätt att fånga honom på bild för han är aldrig still. Han far runt som en pingisboll och jagar katten eller tuggar på Vayo, inte det minsta rädd... Men det är himla behändigt med en så liten hund, billig i drift och lätt att ta med sig bara å ta han i kattburen eller under armen(iaf när det regnar och blåser,han blåser ju nästan bort...) Men som sagt det ska komma bilder snart.


Och som pricken över i så heter Han Sven.:-))  Ha ha ha

Lite bilder från sommaren

Från kolmården och NynäshamnEtt par såna på huven på en jänkare....Ser ut som mig på morgonen:-)Går inte att knäppa kort.............på nån som aldrig är still

RSS 2.0