Varmt...

Ah vad varmt det är...30 grader typ hela tiden..Man orkar inte göra någonting, bada och ligga och såsa är väl det som gäller just nu. Det är tom så illa så hunden börjar bli påverkad av värmen...Och så mycket mer tänker jag inte skriva nu återkommer senare när det är svalt... 

Hektisk semester.

Äntligen första lugna dagen på semestern... I torsdags morse bar det iväg till Kolmården med fullpackad bil. Fint väder var det hela vägen. Kom hem därifrån i fredags...bilder kommer...I lördags var det dags för Traktorpulling i Vendel. En av årets höjdpunkter. Damm, starka maskiner, oförutsedda händelser. Och massor med god dricka i vännernas sällskap. Efter det hem ordna grillen så vi kunde äta allihop. Sen var det dags att göra U-a lite osäkert:-) Gick jättebra..jag drack lite för mycket,blev osams med karln eller nej snarare att sanningen äntligen orkade sig fram...Så jag kom hem runt halv nio på morgonen dan efter. Då Hade jag och Linda hunnit med ett natt/morgon dopp i Vällen oxå:-) Brrr...inget jag rekomenderar....väldigt kallt...Hade främmande på måndag hela dan nästan och åkte sedan bort till Linda så jag kom inte hem förrän vid halv fyra:-) Vi tycker om att prata mycket ibland.... I tisdags var det dags igen. Packade in Elsa och min mamma i bilen för att åka till min mormor i Nynäshamn, kom hem igår...Men det var skönt å komma iväg och ta det lugnt...Och min goa mormor hon bjöd på kaffe på sängen på morgonen...Mysigt...och inte så ofta det händer heller... Och idag ska Elsa åka till sin farmor och farfar och var borta ett par dagar så nu blir jag riktigt ledig:-)) Äntligen kan jag bättra på solbrännan.....
Så nu blir det kanske lite fler inlägg här igen om mitt för tillfället väldigt skruvade och tilltrasslade liv...

Äntligen semester

Det är så skönt att vara ledig, precis som att en stor sten har ramlat av axlarna..Nu ska jag bara njuta...

5 timmar....

sen är det semester.:-) Förhoppningsvis så ska det hjälpa mot mitt allmänt låga humör oxå. Det har ju inte varit på topp sista tiden som vissa har märkt(eller hur Å-T?) Det har varit mycket med allt och jag har haft många funderingar omkring mitt liv och vad jag ska göra i framtiden.. Jag vill inte bara vara undersköterska utan jag vill göra nåt mer men vad?  Jag vill bli massör men den utbildningen finns inte här. Trist men sant..Det värsta är att det märks att jag inte är i form, jag har gått upp i vikt jag umgås knappt med mina vänner och karln kan jag strypa med jämna mellanrum:-( så vad gör man? Nån som har något förslag?

Är det dessutom någon som har förslag på hur man får illbattingen till dotter att sluta fylla handfatet med bomullstussar så det blir översvämning?
Eller sluta fylla toaletten med papper så att det blir stopp?

Att det kan vara så kul med vatten...Jag tycker inte det är ett dugg kul och torka upp det:-))

Snart är det bara en natt kvar...

Och det ska bli skönt.....


Bebissjuk...

Usch jag har varit riktigt bebissjuk ett par dagar nu...Jag vill gärna ha ett barn till men som de flesta som känner mig vet så är det ju inte bara att skaffa ett för oss. Det är jobbigt både psykiskt och fysiskt och kräver rätt mycket pengar..Elsa är provrörsbarn efter 4 års försökande i verkstan och det är en av de jobbigaste saker jag har gjort i mitt liv även om det är värt det. Men jag vill ha en till...känna hur det rör sig och buffar och sparkar och växer. Ligga och skrika i förlossningssalen flera timmar bara för känslan när bebisen ligger på bröstet...Oslagbar kärlek... Det är jättekul att mina vänner skaffar fler barn men det blir jobbigt och höra ibland att det är så jobbigt för det tar sån tid(ca 3 månader typ)eller nåt sånt. Tänk på mig ibland jag kan inte bli gravid normalt och jag vet inte varför...?Det är jobbigt och ha det i bakhuvudet och veta att jag vill men jag kan inte medans andra kan men vill inte eller bara skaffar barn för att alla andra har. Usch nej nu har jag en riktigt negativ pessimist vecka..Jag tror att jag behöver semester nu faktiskt..

Och som pricken över i så tänker min nya bil kosta mig massor med pengar...
1 stor service måste göras.
Nya sommardäck måste inhandlas
Måste byta vindruta efter ett stenskott som har spridit en flera dm lång spricka över rutan...
Varför måste dom hålla på och asfaltera om hemma hos mig? Kan dom inte göra det någon annanstans så jag slipper stenskott!!

AAAHH vad less jag blir ibland...

Å så var det dags igen...


Nu är det nedräkning....Bara 5 1/2 natt kvar till semestern :-)) Det ska bli skönt å vara lite ledig. Åka till Kolmården med familjen och bästa kompisen och hennes dotter den 17-18 och den 19 är det traktorpulling. Det kommer bli s**tkul, kolla stora vrålande traktorer och dricka öl i förhoppningsvis solgasset. Sen ska jag ner till lilla mormor i Nynäshamn ett par dar jag och Elsa ganska skönt och bli ompysslad:-) Och så ska jag försöka hinna med och åka till Furuvik med Elsa också..Och sen ska Elsa åka till Strömsund med farmor och farfar så då blir jag helledig. Så den tiden hon är borta så ska jag och hunden bo i skogen och lägga spår och bada i en sjö som ligger i närheten...NICE... Men nu måste jag rusa iväg och ta ut min chokladkaka ur ugnen innan den blir bränd..

See Yaa

skulle skriva nåt...

men jag orkar helt enkelt inte...

RSS 2.0