Trött...

Just nu är jag trött.. Trött på jobbet och trött på tillvaron..Jag vill ha semester för mig själv och bara vara.. Vad skönt det skulle vara..Men det ligger långt fram i framtiden typ 18 år tills Elsa flyttat hemifrån :-) Det har varit för mycket nu ett tag så jag har inte hunnit med och tänka på mig själv riktigt..
Men det är ju semester om två veckor...Nej nu ska jag gå och jobba och vara lite negativ för mig själv innan det är dags att åka hem och sova..
God natt på er alla eller God morgon kanske är bättre...

Ibland funderar jag...

Ibland funderar jag på om man ska byta titel från fru till ensamstående mamma i ett gift förhållande...Det är inte alltid så dåligt att vara gift men de sista dagarna har varit riktigt illa. Så illa att jag ibland faktiskt har funderat på varför jag är det... Jag är en sån där människa som vill ha ordning runt mig och min andra hälft är en sån som grisar ner och är nöjd över att alla andra städar efter honom. Rimmar illa va..?Det är två månader sen vi flyttade och fortfarande så har inte allt kommit på plats! Fixar det sen...Ja vad då sen?? om tio år då eller nästa gång vi kommer på att vi ska flytta. Ja smidigt behöver inte packa för allt är redan nerpackat!.Nej ärligt talat just nu är allt bara skit och det är ständigt fajt här hemma de få gånger vi är hemma samtidigt och han behagar vara vaken istället för att sova på soffan..Vilket verkar vara det enda han är bra på nu för tiden..

Nej ensamstånde mamma i ett gift förhållande, den titeln passar mig alldeles ypperligt!
God natt på er allihop nu

Träning

Idag har jag varit och vattenträna Vayo i en timme nästan sen var jag tvungen att slute för han blev som besatt av apporten. Elsa hon passade på att bada under tiden. Det var så himla varmt i vattnet.. Imorgon ska vi iväg på 50 års kalas så det blir kul..
Skriver mer imorgon
Tjipp på er

barn och skåp

Mitt barn har flyttat in i vårt skåp i vardagsrummet...Det är trångt men hon verkar trivas....Man kanske skulle testa...:-))



fffhjjj,,,,,..vfrtttrr555 på er hälsningar Elsa

Pucko jag liksom..:-)

Ha ha snacka om å dumförklara sig själv..Hade jag bara tänkt till lite så hade jag ju fattat..Det var ju lätt att lägga in länkar. Jaja hoppas ni andra har haft kul åt mig...Jag vet att du Å-T speciellt har haft kul åt mig i helgen:-)) Men de ska vi nog ändra på.....
Ha de gött allihop så ska jag sätta mig i soffan och ha kul åt mig själv en stund.

GRATTIS J på the big birthday......

Hur fungerar detta egentligen???

Försöker få in länkar men jag fattar ingenting..(som vanligt då skulle många som känner mig säga)
Får fundera ett tag till

Ibland är barn underbara

Idag var jag ute på balkongen och rökte då var både hund och barn med där ute medans gubben stod innanför dörren och pratade. Sen när det var dags att gå in och jag skulle stänga dörren så säger Elsa till Mange: Pappa akta tårna... Jaja precis som att jag siktade på å dra igen dörren på dom..Så elak brukar jag inte va. Vayo gillade uppenbarligen och vattenträna för varenda gång idag som vi har varit ut så har han varit och hämtat dummisen. Men imorgon blir det ingen sån träning då är det en massa möten på kvällen så det får bli på tisdag. Tänkte lägga ett vs oxå den här veckan men det får vänta det är alldeles för varmt för det nu. Jag måste dessutom ta itu med mitt hem. Jag förstår inte hur allt bara kan rasa ihop för att jag jobbar mycket en vecka..Det ser ut som att någon har kastat in en bomb hemma. Så det blir till att städa en del på min lediga tid... Just nu har jag nedräkning bara på å få åka hem....bara 5 timmar kvar....

Ville ju vara där

Jag ville ju vara där med alla tjejerna och partaja inte sitta här på jobbet och prata med gamla gubbar och gummor. Men men det är bara att gilla läget så att säga. Jag jobbar en natt till nu sen är jag ledig i nio...NIO...dagar och det ska bli såååå skönt. Idag har jag varit ensam hemma. Mange och Elsa åkte till landet och skulle på 50 års fest. Så då tänkte jag vara smart och passa på och åka och vattenträna lite med hunden. Det gick jättebra när han väl kom på att han faktiskt kunde simma.. Så jag kastade dummies i ca en halvtimme åt honom sen tänkte jag vara lite kul så jag sprang ut på bryggan och kastade från den ist, de tyckte han var lite skumt men han han hämtade iaf. Så där sprang jag i godan ro tills jag hittade en planka som var högre än dom andra. Jag snubblade ju självklart på den så nu har jag klarat av årets första dopp:-) Det var kallt...så det var en glad och blöt hund och en jättegrinig och blöt matte som satte sig i bilen och åkte hem..:-( Alltid lär man sig något nytt...Titta ALLTID var du sätter fötterna!
Nej nu ska jag sätte mig framför tvn och lägga upp fötterna en stund innan det är dags att arbeta igen....

Ha de bra så länge 

RSS 2.0